اخبار و رویداد ها

وبینار مشترک انجمن جلبک شناسی ایران و جناب آقای دکتر Yuri okolodkov از دانشگاه وراکروز مکزیک

وبینار مشترک انجمن جلبک شناسی ایران و جناب آقای دکتر Yuri okolodkov از دانشگاه وراکروز مکزیک ۱۳۹۹/۱۰/۱۰ ۱۳:۱۵:۵۸
رشد صنعت کشتیرانی و حمل و نقل دریایی امروزه یکی از مداخلات تخریب گرانه بشر در طبیعت است که نتایج آن با تغییرات اقلیمی همراه است. تغییرات آب و هوایی، تغییرات پراکنش گونه های گیاهی و جانوری، مرگ مرجان ها و هزاران گونه گیاهی و جانوری از آن جمله است.  در این وبینار از علاقه مندان  و کنشگران فعال در حوزه محیط زیست  دعوت میشود تا به باین وبینار که به بررسی این موضوع توسط جناب آقای دکتر  Yuri okolodkov از انستیتیو علوم دریایی و ماهیگیری دانشگاه وراکروز مکزیک می پردازد،  شرکت کنند. این وبینار به همت انجمن علمی زیست شناسی دریا دانشگاه تربیت مدرس ، انجمن جلبک شناسی ایران و جناب آقای دکتر زارعی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت مدیره انجمن جلبک شناسی ایران  انجام می گردد. زمان برگزاری وبینار: چهازشنبه 10 دی ماه 1399 ساعت 20:00 به وقت تهرانلینک ورود به وبینار: https://vclass1.modares.ac.ir/b/beh-4me-ty0-9wt

همکاری انجمن جلبک شناسی ایران با مجله فیزیولوژی محیطی گیاهی

همکاری انجمن جلبک شناسی ایران با مجله فیزیولوژی محیطی گیاهی ۱۳۹۹/۱۱/۱۶ ۱۲:۳۹:۰۵
   انجمن جلبک شناسی ایران مفتخر است که همکاری خود را با نشریه فیزیولوژی محیطی گیاهی را اعلام نماید. این نشریه از سال 1394 دارای درجه علمی و پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. همچنین مقالات این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه می‌گردد.     فصلنامه فیزیولوژی محیطی گیاهی بر پاسخ گیاهان به عوامل محیطی زیستی و غیرزیستی تمرکز کرده است. هدف این مجله مرور و ارائه دانش امروزی و یافته‌های جدید در حوزه تاثیر محیط بر متابولیسم و سازش گیاهی در سطوح مختلف مولکولی، بیوشیمیایی و فیزیولوژی در گیاه است. این مجله می‌تواند مورد استفاده محققان علاقه‌مند به دیدگاه‌های جدید در زمینه اکوفیزیولوژی گیاهی قرار گیرد.     مدیرمسئول این فصلنامه سرکار خانم دکتر مریم نیاکان، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و سرکار خانم دکتر ندا سلطانی عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی و عضو هیئت مدیره انجمن جلبک شناسی می باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات خود به این نشریه می توانید به آدرس زیر مراجعه بفرمایید. http://ecophysiologi.gorganiau.ac.ir/

کارگاه مبانی کشت و پرورش ریزجلبک ها و کاربرد آنها

کارگاه مبانی کشت و پرورش ریزجلبک ها و کاربرد آنها ۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ۱۶:۴۹:۳۲
انجمن جلبک شناسی ایران با همکاری دانشگاه خوارزمی برگزار می کند:کارگاه مبانی کشت و پرورش ریزجلبک ها و کاربرد آنهاسرفصل های ارائه شده در این کارگاه به شر زیر می باشد: »آشنایی با ریزجلبک ها » محیط کشت های جلبکی » سیستم های کشت و پرورش » اندازه گیری روابط رشد » روش های برداشت بیومس » روش های لیز سلولی » استحصال متابولیت ها

سخنرانی علمی: معمای تولید مثل غیرجنسی در جلبک های سبزآبی

سخنرانی علمی: معمای تولید مثل غیرجنسی در جلبک های سبزآبی ۱۳۹۸/۰۷/۰۳ ۱۰:۰۲:۲۴
اولین سخنرانی علمی انجمن جلبک شناسی ایران با عنوان " معمای تولید مثل غیرجنسی در جلبک های سبزآبی" با بیان شیرین آقای دکتر شادمان شکروی برگزار می گردد.  برای درک واقعی عدم تولید مثل جنسی در ارگانیسم هایی با هوش نبوغ آمیز سیانوباکتری ها، می بایست در تراز تکامل کلان با رویکرد مدرن ورود کرد. تکامل خرد با رویکرد کلاسیک در این زمینه پاسخگو نیست. زیست شناسی مولکولی نیز نمی تواند به شکل شایسته پاسخگو باشد. در یک نگرش تقلیل گرا، برای درک نبوغ سیانوباکتری ها در حفظ تولید مثل غیر جنسی و عدم ورود به تولید مثل جنسی، می بایست اطلاعات را به عنوان اصل قرار داد. موجوداتی که به درجه بالایی از تولید و چینش و توپولوژی اطلاعات رسیده باشند، از تقسیم آن با دیگر موجودات پرهیز می کنند. بر عکس هرچه به سمت نقصان در فضاسازی و جایابی و پردازش اطلاعات برویم، پوشش های مانع برای نشت اطلاعاتی سست تر می شوند و زمینه برای تبادل اطلاعات که نمودی از آن تولید مثل جنسی است بیشتر و بیشتر فراهم می شود. بقای سیانوباکتری ها و انقراض دایناسورها، ریشه در نوع جایگزینی، جایابی و چینش اطلاعات دارد و نه در مسائلی نظیر برخورد شهاب سنگ و مثل این. بهرحال دایناسورها دیر یا زود محکوم به فنا بودند. چه با شهاب سنگ و چه بدون آن. به همان شکل که سیانوباکتری ها توانمندی بی مانندی در حفظ بقای خود دارند. در شرایطی که کره زمین برای یک میلیارد و نیم سال در معرض بمباران وحشتناک آسترویید هایی بوده که از شهاب سنگ از بین برنده دایناسورها ( به تعبیر عام ) به مراتب نیرومند تر بوده اند. در این سخنرانی هدف ورود به این مسئله و تبیین آن است. کوشیده می شود مطلب به صورت ساده و کلی بیان گردد.

اولین کارگاه تخصصی دیاتومه شناسی

اولین کارگاه تخصصی دیاتومه شناسی ۱۳۹۸/۰۷/۱۱ ۰۸:۱۵:۳۱
به همت انجمن جلبک شناسی ایران، اولین کارگاه تخصصی دیاتومه شناسی برگزار می شود.

درباره ما

۱۳۹۸/۰۳/۰۷ ۱۳:۱۹:۲۵
متخصصان ما برای اولین بار در ایران موفق به تولید نمونه اولیه جلبک اسپیرولینا پلاتنیس در این مرکز شدند. اسپیرولینا، نوعی جلبک سبز آبی است که از ابتدایی ترین اشکال حیات بر روی کره زمین به شمار می‎رود. این جلبک قدمتی در حدود ۳٫۵ میلیارد سال دارد و به صورت معلق در آب‎های شیرین پرورش می‎یابد. نام اسپیرولینا بر گرفته از شکل مارپیچی این جلبک است.

تولید جلبک در پارک علم و فناوری شیراز

تولید جلبک در پارک علم و فناوری شیراز ۱۳۹۸/۰۳/۰۷ ۱۱:۴۹:۱۳
واحد فناوری در مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری شیراز موفق به تولید جلبک های زیستی شد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،در دنیا هزاران نوع جلبک وجود دارد که هرکدام خواص متفاوتی دارند.

سیستم کشت جلبک رونمایی شد

سیستم کشت جلبک رونمایی شد ۱۳۹۸/۰۳/۰۷ ۱۱:۴۷:۴۳
در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در غرفه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، سیستم کشت جلبک رونمایی شد.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، سیستم کشت جلبک با نام تجاری RW ۱ توسط یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان وابسته به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری طراحی و ساخته شده است.این محصول در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در محل نمایشگاه بین المللی تهران رونمایی شد.

ظرفیت مطلوب ایران برای تولید و صادرات جلبک

ظرفیت مطلوب ایران برای تولید و صادرات جلبک ۱۳۹۸/۰۳/۰۷ ۱۱:۴۴:۵۵
عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: ایران از نظر نوری بسیارغنی بوده و مکان مناسبی برای رشد جلبک است به همین دلیل با ایجاد یک بستر ساده کشت در دریای جنوب و دریاچه ارومیه می‌توانیم اقدام به تولید و صادرات جلبک به سایر کشورها کنیم.
  • صفحه 10 از 10
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10